+358 40 487 2897

info

Sanerakennus » Palvelut

Tarjoamamme palvelut

Tarjoamme erittäin monipuolisia palveluita rakentamisen, saneerauuksien, nostotöiden, maarakennuksen, kuljettamisen sekä purkutöiden saralta. Teemme siistiä työtä asiakkaiden ehdoilla, laadusta tinkimättä. Projektin mukaan teemme urakka- tai tuntitöitä. Vankan ammattiosaamisen ansiosta, Sanerakennus on erinomainen valinta juuri Teille.

Asfalttityöt

Kalustomme sopii erinomaisesti sekä pienempiin, esimerkiksi sadan neliön pihoihin, kuin myös laajoille, tuhansien neliöiden asfaltoitaville parkkipaikoille ja alueille. Teemme piha-, katu- ja kanava-paikkaukset sekä asfalttinurmilistat ja lautakourut loiskekuppeineen.

Ota yhteyttä

Rakennustyöt

Teemme korkealaatuista rakennustyötä ja tuotamme tarvittavia rakentamisen tukipalveluja rakennuttajapalveluja tuottaville yrityksille, rakennusliikkeille, rakennuttajille, isännöitsijätoimistoille, omakotirakentajille sekä muille alan toimijoille.

Ota yhteyttä

Kaivuutyöt

Osaamme huomioida rakennuspaikan ja maaperän erityisvaatimukset, toteutamme pohjarakentamisen huolella ja ammattitaidolla, sekä taatusti aikataulussa.

Ota yhteyttä

Kuljetuskalusto

Kalustoa löytyy vaativankiin kuljetukseen. Pidämme huolen, että kuljetus pääsee aina turvallisesti perille.

Ota yhteyttä

Linjasaneeraus

Uusimme tai kunnostamme vesi- ja viemärijohdot. Märkätilojen vesieristykset, laatoitukset ja vesikalusteet kuuluvat myös palveluihimme.

Ota yhteyttä

Liittymäkaivuut

Toteutamme laadukkaaat sadevesi- ja salaojajärjestelmät, millä estetään talon rakenteiden kosteus-, home- ja routavauriot.

Ota yhteyttä

Maarakennus

Maarakennuksen puolella hoidamme maansiirtämisen, louhimisen, aluskasvillisuuden poiston ja viherrakentamisen. Luottevan työmme ansiosta takaamme, että lopputulos on erinomaista.

Ota yhteyttä

Nostotyöt

Nostotöissä käytämme nosturiautojamme. Mahdollinen tavaran kuljettaminen onnistuu aina samalla.

Ota yhteyttä

Purkutyöt

Purkutyöt onnistuvat meiltä kädenkäänteessä. Hyvän kaluston ja asiantuntevien työntekijöiden ansioista työt tulevat valmiiksi nopeasti ja vaivattomasti.

Ota yhteyttä

Vesi ja LV-työt

Korjaamme tai uudistamme viemäri-, lämpö- ja vesijohdot sekä kattilat, hanat ja pumput.

Ota yhteyttä